دیوان عالی رژیم تبهکار جمهوری اسلامی درخواست اعاده دادرسی پیمان فرحآور را رد کرد و او به این وسیله در خطر اعدام قریبالوقوع قرار دارد.
.
این شاعر اهل گیلان شهریور سال ۱۴۰۳ بازداشت و پس از اتمام مراحل بازجویی به زندان لاکان رشت منتقل شده بود.
.
حکم اعدام پیمان فرحآور به اتهام “بغی و محاربه” توسط شعبه اول بیدادگاه انقلاب اسلامی رشت به ریاست قاضی قاتل احمد درویش گفتار صادر و اواسط سال ۱۴۰۴ توسط شعبه ۳۹ دیوان عالی رژیم تبهکار جمهوری اسلامی تأیید شد.
.
به گزارش هرانا، یک منبع نزدیک به خانواده این زندانی سیاسی گفته است که اتهامات مطرح شده علیه پیمان فرحآور به دلیل “اشعار و فعالیتهای اعتراضی او در حوزه عدالت اجتماعی و حقوق شهروندی” مطرح شدهاند.
.
پیمان فرحآور دارای یک فرزند است و پیشتر نیز سابقه بازداشت داشته است.
.
خواهر این زندانی پیشتر با انتشار ویدئویی در اینستاگرام به مناسبت تولد برادرش نوشته بود: «تویی که آزارت به کسی نمیرسید، تو محکوم به اعدامی؟! تو؟! اما اونایی که زندگیِ این همه مردم رو کُشتن!!! آزادند و خوشحال و کماکان به ظلمشون ادامه میدن؟
.
دوشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۵